? ??????????????Invader Zim (New)? ????? ?? ???Rating: 4.7 (10 Ratings)??2 Grabs Today. 2335 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Jack's Christmas? ????? ?? ???Rating: 5.0 (4 Ratings)??2 Grabs Today. 773 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, July 26, 2009

kenduri naik buaian dan cukur jambul mohd danial zakwan..

alhamdulillah..kenduri cukur jambul n naik buaian yang diadakan sabtu lepas berlangsung dengan jayanye..ramai jugak la orang yang datang..kenduri n marhaban yang diadakan tyme tengahari tu besh ar gak..

makcik ti and makci midah baru sampai..jemput la masuk..=)
banyak giler makanan..bihun goreng,pulut,bubur anak lebah, rendang ayam, gulai tempoyak, sayur taugeh kicap,tempoyak mentah cicah timun, kuih seri muka, kuih tak tau ape (atas putih bawah ijau), air oren, teh panas dan air bandung..


video
kerenah zakwan..

sedap2 semuanya..high respect diberikan kpd cik awe (my beloved aunty) yang masak most of da dishes..tapi tak kurang juga jiran2 yang banyak membantu.."bila bekerjasama semua jadi mudah..wonderpet"..mybe prinsip wonderpet ni la yang dorg pegang sampai sekarang..hehe..
ni anak dara ni kenapa tak g tolong kat dapur???


dua orang anak dara ni are my cousins..sorg wanie,pendiam n cool,n sorg lagi ira, riuh n sangat agressif..haha..both still available..

lap jangan tak lap..tonyoh kuat2 sikit..

yang ni abang sy merangkap abah zakwan..tyme ni dy ngah cuci lantai tu..kurang bersih..rajinnye..=)

next, lets move on to the real ceremony..majlis marhaban start dulu..ramai la jugak makcik2 marhaban, yang beruniform pakai baju kain kaler ijau..tp yang lain2 pun turut serta..performance mmg mantop!rugi siapa yang tak join selawat ni..credit dunia n akhirat taw..

ni la sikit banyak gambar yang dapat diambil..

baju purple tu la mama zakwan..yang dukung tu makcik awe..

yang senyum bajet manis ni..mak zakwan gak..nama glamour..kak yot..


zakwan n tika..buaian ni designed by tok wahid merangkap tok kpd zakwan..hehe..exclusive ni..


malam tu gak le tok try siapkan buaian zakwan ni..dengan penuh daya usaha, akhirnya terjadi lah hasil yang mengagumkan ini..hehe..tq atok..


ini bukan kembar..


ni budak 2 org ni, cucu jiran ye..sorg mohd el nadzrul muiz dan sorg lg mohd el haris hafiz (nama panggilan 'manja')..comel..lincah je..haha..yang kat tingkap tu abang..n yang kat aquarium tu adik..beza setahun tak silap..tapi badan sama besar kan??hehe..


nur sofina batrisya..

sofina ni pulak cucu jiran depan umah..nama dy nur sofina batrisya..tp slalu sy jerit nama dy cupina je..sian opah dy..patutnye opah dy part of the marhaban team..tapi kali ni tak dapat nak join marhaban sbb kena jaga dy..hahaha..pun comeyl..


hehe..akhir sekali..terima kasih la pada semua yang menjayakan majlis cukur jambul n naik buai ni..jasa baik kalian amat dihargai..kita jumpa lg di majlis berkhatan pulak k..hahaha..macam lambat lg je..(jangan takut zakwan..jgn takut..maksu main2 je..hehe..)

video

sedikit sedutan marhaban untuk tatapan bersama..hehehe..sape2 nak jemput team marhaban ni..contact me keyh..harga boleh bincang..hehehe..cewah..cam pengurus lak..=P

0 comments: